BOEK ALS CADEAU VOOR FAMILIE EN VRIENDEN  
 
OMA & OPA JARIG
 

 Voor mijn
allerliefste
O M A.

 
ABRAHAM & SARAH
    Kado voor 50 jarige?
TROUWEN
Supercadeau voor het bruidspaar.    
BABY GEBOREN
 
Op het kraamfeest
met dit uniek
Geboorteboekje!
 
 

Bedankt
  TOP 3 - BOEK ALS CADEAU VOOR COLLEGA'S, SECRETARESSEN, ZAKELIJKE RELATIES  
 
MET PENSIOEN
AMBITIE
NIEUWJAARSGESCHENK
     
 

Geef een persoonlijk cadeau: boek met uitspraken als een persoonlijk bedankje, afscheidscadeau!
Cadeau voor een vriendin, geliefde, man, vrouw, bruidspaar, moeder, vader, opa, oma, Abraham, Sarah, verjaardag, jubileum, trouwdag, kraamkado, nieuwjaar, collega, secretaresse of zomaar ter inspiratie.

Onze titels van een persoonlijk boek met naam
Geboorteboekje, Hiep hiep hoera, Vrienden voor het leven, Ik hou van jou, Trouwboekje, Droomhuis, Succesvol 2014, Vader uit duizenden, Moeder uit duizenden, Allerliefste oma, Allerliefste opa, Het jaar van Abraham, Het jaar van Sarah, Paardensnuifjes, Hare majestei de kat, Zo trouw als een hond, We are the champions, I love autorijden, Sneller hoger sterker, Knappe koppen, Groene vingers, Lekker, Van harte beterschap, Geslaagd, Op het goede spoor, Ladies first, Het is helemaal niet eenzaam aan de top, Tussen droom en daad, Geloof, hoop en liefde, Om de lieve vrede, Geluk zit ook in een klein hoekje, Rooksignalen, Murphy's wetten, Bij de tijd, Cash is King en Leiderschap!

Persoonlijke boeken met uitspraken zijn niet in de boekwinkels verkrijbaar. Je bestelt ze online op www.boekalscadeau.nl snel en makkelijk. Jouw boek wordt binnen 3 tot 5 werkdagen per post verzonden. Uitvoering is paperback, kleurenomslag, gelamineerd en zwartwit binnenwerk. Het is een persoonlijk cadeau, want naam van de ontvanger staat op het boekomslag en in het binnenwerk. Je kan ook jouw eigen persoonlijke boodschap in het voorwoord schrijven. Zo geef je een origineel en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid en life-event. In één boek zijn meer dan 300 uitspraken, oneliners van bekende nationale personen gesorteerd per thema's zoals liefde, vriendschap, succes, geluk, geboorte.


HOME | HOE WERKT HET | VOORWAARDEN | ZAKELIJK | CONTACT | LINKS | NIEUWSBRIEF

Volg ons ook op Twitter!

All rights reserved; © 2007-2014; Boek als Cadeau is een activiteit van Onelinerbooks.